Voel de kracht van samen in verbinding. Delen, Helen, samen in licht en liefde

Heling Activaties

Het zelfhelende vermogen van ons lichaam en onze geest is in ieder mens aanwezig. Als een klein kindje valt, zie je dat het wondje vaak binnen een paar dagen verdwenen is. Of wanneer je een griepje krijgt, zal je lichaam er in de meeste gevallen alles aan doen om jou weer beter te maken. Het lichaam en de geest kunnen op allerlei manier gestimuleerd worden om heling te activeren en te versterken.

De afgelopen jaren hebben wij gemerkt hoe effectief de behandeling van hypnose of activeren van zelfheling tijdens een imaginatie (lichte trance) is. Bekkenpijnen, spierspanning, spanning op de borst, onzekerheid, somberheid, slapeloosheid en nog veel meer klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Nu is het zo dat deze interventies toegepast worden in een therapeutisch proces waarbij we op een diepe laag de oorzaak aanpakken.

Toch zagen wij ook hoe prettig het was om meer ontspanning en rust te ervaren tijdens zo’n therapeutisch proces of gewoon omdat het leven als kersverse moeder behoorlijk intens kan zijn. Deze Heling Activaties zijn geschreven op basis van de Activaties die wij in de praktijk toepassen en die gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden in het dagelijks leven.

Deze Helings zijn te gebruiken in jouw veilige ruimte. Een moment van ruimte en aandacht voor jou te midden van het soms stormachtige leven. Als vrouw en als moeder. Deze Helings zijn een leven lang voor jou beschikbaar. En per heling kun je terugzien welke werking deze heeft en of deze aansluit bij jouw behoefte op dit moment.

De Helings werken door op het niveau van de geest, lichaam en ziel. We werken in de heling met de ademhaling, lichte hypnose, visualisatie, meditatie, grondingstechnieken en licht.

Veel luisterplezier!

Heling Activatie Bundel

Deze ‘Heling Activatie Bundel’ bevat alle Activaties.
Elke activatie heeft een eigen thema. De meeste zijn voor iedere vrouw, een enkele voor als je zwanger bent.
Deze Bundel geeft je de mogelijkheid om die Activatie te gebruiken die op dat moment het best aansluit.

Voor altijd tot jouw beschikking. Gehele bundel voor € 33,77 

Koop de hele bundel

Zelfliefde activatie

De mate waarin je van jezelf houdt klinkt door in alle delen van je leven. Het legt een bepaalde filter over je verleden, heden en toekomst. Of je met compassie en liefde naar jezelf kan kijken of met afwijzing en kritiek.

Wanneer we als kind voorwaardelijke liefde ervaren doordat we bijvoorbeeld niet kunnen voldoen aan bepaalde verwachtingen, leren we om onszelf of delen van onszelf af te wijzen of weg te stoppen.

Dit patroon zetten we voort (ook naar de volgende generatie) totdat we het kunnen transformeren. Het doorbreken van dit patroon vergt moed en een diepe verbinding met onszelf. Het kan verdriet oproepen om deze diepe liefde voor jezelf toe te staan, omdat we ergens deze liefde gemist hebben en hier nu erkenning aan geven.
Wanneer we alle delen van onszelf omarmen, donker en licht, kunnen we onszelf in heelheid zien en leven vanuit volledige potentie. Zodat je ruimte in durft te nemen en met vertrouwen relaties aan durft te gaan.

Deze Heling Activatie zorgt ervoor dat de liefde en compassie die je voor jezelf voelt mag groeien. Zodat je bevestiging en waardering van binnen in jezelf ervaart en hiervoor niet meer afhankelijk voelt van de buitenwereld. Hiermee sta je jezelf toe liefde te ontvangen.

Deze Heling kan ter ondersteuning worden ingezet op dagen die donker aanvoelen. Tevens kan het de bestaande zelfliefde bekrachtigen en deze extra laten stromen.

In de Heling Activatie wordt gebruik gemaakt van meditatie, hypnose, visualisatie en ademwerk. € 11,77 

Koop deze visualisatie

Innerlijke kracht Activatie

Er is een bron van innerlijke kracht beschikbaar, waaruit je oneindig kunt putten. Deze bron zit in jouzelf. Het is levend, stromend, fris en vruchtbaar. Vanuit de kindertijd is deze bron al bij je aanwezig, maar helaas is het door het leven heen vaak afgedekt met angst, onzekerheid, stress en onrustige gedachten. Wanneer de bron is afgedekt, het dagelijks leven door stress en overbelasting wordt gekenmerkt en je geleefd wordt door de buitenwereld dan raakt jouw innerlijke kracht op de achtergrond. Er kan dan een leeg gevoel ontstaat, een gevoel dat er er verbinding ontbreekt.

Contact maken met je innerlijke kracht kun je weer leren. De kracht die je vertrouwen geeft, waarin je je gedragen en gesteund voelt. Innerlijke kracht geeft zelfbewustzijn, waardoor je goed voor jezelf kunt zorgen, maar ook voor anderen.

Deze Heling Activatie is gericht op jouw innerlijke kracht. Je kunt deze activatie meermaals per week beluisteren om de innerlijke kracht te activeren en versterken. Bij belangrijke momenten waarin je vertrouwen en gedragenheid nodig hebt, kun je de Activatie een uur van te voren beluisteren om zodoende de innerlijke kracht te activeren. Of wanneer je overvallen wordt door onzekerheid of wanhoop neem dan een momentje voor jezelf om weer in verbinding te komen met jouw eigen kracht. Innerlijke kracht die levend, fris, betrouwbaar en vruchtbaar stroomt!

In de Heling Activaties wordt gebruik gemaakt van meditatie, hypnose, visualisatie en ademwerk. € 11,77 

Koop deze visualisatie

Avontuurlijke Innerlijke kind Activatie

Het innerlijke kind in ons speelt een prominente rol in de keuzes die we dagelijks maken. Het innerlijke kind is dat deel in jou dat vast zit aan jouw ziel. Het is jouw drijfveer naar vrijheid, autonomie en avontuur. Het drijft je om jouw potentie te benutten.

Het innerlijk kind heeft ook een ander deel in zich. Namelijk de onverwerkte pijn, beschadiging en verwaarlozing die het heeft beleefd tijdens het opgroeien. Vanuit deze plek bouw je ook jouw bescherming en overlevingsmechanismes op. Je wil het kind onbewust namelijk beschermen tegen deze eerder geleden pijn. Dat kan er voor zorgen dat het avontuurlijk, vrije deel in jou in het geding komt. Dat je bijvoorbeeld zo sterk de drang hebt om je aan te passen aan je omgeving, omdat je bang bent om afgewezen te worden. Ondertussen lukt het je niet om jouw diepe verlangens te volgen.

Deze Heling Activatie, zorgt ervoor dat het vrije, avontuurlijke deel in jou wordt geactiveerd. Je weer verbinden met het kind in jou dat de potentie draagt om jou verder te brengen, om jou eigen weg te volgen, om te voelen wat het kind in jou zou doen als het zich niet zou beperken door de beschermingsmechanismes en om je ook vanuit die plek weer te verbinden met de mensen om je heen. Verbinding, lichtheid, liefde en plezier op jouw dagelijkse weg.

Deze Heling is om de verbinding met het vrije, avontuurlijke kindsdeel in jou te versterken. Je activeert en versterkt deze verbinding.

Deze Heling kun je vaker doen op jouw tijd. We maken gebruik van visualisatie, meditatie, hypnose en ademhaling. € 11,77 

Koop deze visualisatie

Verbinding Activatie - Welkom kindje

Een hartsverlangen komt uit, een nieuwe fase in je leven is aangebroken: je bent zwanger. Wat is het bijzonder om te ervaren dat je buik gevuld is met liefde. Iedere dag is jouw buik de veilige plek van je kindje om te groeien en te ontwikkelen. Maar ook om energetisch in contact te komen met jou, om samen een band op te bouwen. Bewust contact creëren tijdens de zwangerschap, helpt om goed te kunnen voelen waar jullie behoeften liggen en om je te verbinden met je kindje. Hier profiteer je zowel tijdens als na de zwangerschap van.

Naast alle blije, mooie en nieuwsgierige gevoelens, heb je misschien ook wel eens gevoelens van angst, twijfel of onzekerheid. Deze activatie helpt jou om ook daar oké mee te zijn. Je mag er helemaal zijn met alle gevoelens die daarbij horen.

Deze activatie begeleidt jou naar een verbinding met je kindje in je buik. Je mag zakken in je lijf en voelen wat jij en je kindje nodig hebben. Een moment voor jullie samen, in zachtheid en vertrouwen. Ook wanneer je kindje onverwacht in jouw leven is gekomen of je worstelt met lastige gevoelens ten aanzien van jezelf en deze zwangerschap, kan het juist een fijn moment zijn om het contact met je kindje te versterken.

‘Welkom kindje’ is een activatie die gedurende de hele zwangerschap kan worden ingezet. We maken gebruik van visualisatie, meditatie, hypnose en ademhaling. € 11,77 

Koop deze visualisatie

Heling Activatie Bundel

Deze ‘Heling Activatie Bundel’ bevat alle Activaties.
Elke activatie heeft een eigen thema. De meeste zijn voor iedere vrouw, een enkele voor als je zwanger bent.
Deze Bundel geeft je de mogelijkheid om die Activatie te gebruiken die op dat moment het best aansluit.

Voor altijd tot jouw beschikking. Gehele bundel voor € 33,77

Koop de hele bundel