“Ik draag je voor altijd onder mijn hart”

Net uit de kaartenset uit de brievenbus gehaald. Wat prachtig! En zo lief, met die steentjes en droogbloemen. De set zelf vind ik ook heel mooi, veel informatie en suggesties voor verwerken. Ik ga hem nog opmijn gemak lezen. Echt heel mooi, en fijn dat dit er nu is! (Verloskundige)

Wat een praaaaachtig pakketje heb ik vandaag mogen ontvangen!! Ach toch… Dit is zo kloppend en compleet en helend en liefdevol en dragend en energetisch helend ❤️

Wat een welkome gift in deze tijd. Ik had nooit verwacht dat dit me zou overkomen. En kwam als een totale shock. De kaarten gaven me zoveel steun en zachtheid. Ik voelde me zo gezien door mijn zus die me dit gaf.

Jouw ‘opdracht ‘ komt op een juiste moment.
Ik heb gezorgd dat ik alleen thuis kon zijn✨

De kaartenset “Verloren Verlangen” bestaat uit 20 kaarten;
* die een praktisch handvat bieden tijdens en na het verliezen van een zwangerschap en kindje;
* creatieve oefeningen die de betekenis vergroten;
* online meditaties en visualisaties;
* edelstenen en droogbloemen.

Dit kun je jezelf “cadeau” doen, maar je kunt het uiteraard ook geven aan een vriendin, dochter, (schoon)zus of partner als blijk van liefde en zorg. Dan kun je er tevens een tekst aan toevoegen die op een speciaal kaartje wordt meegezonden.

De kosten voor deze waardevolle kaartenset bedragen € 34,60 (incl. verzendkosten).

Kaartenset bestellen

Speciaal voor zorgverleners is de kaartenset ook per 5 stuks te bestellen voor  € 125,-  (inclusief verzendkosten).

Kaartenset bestellen

Side Note! Deze set is geschreven voor vrouwen die een kindje verliezen (op wat voor manier dan ook) voor 20 weken zwangerschap. * Mogelijk kan het ook na dit termijn van grote steun zijn. Deze set kaarten is geheel geïnspireerd op de miskramen die wij beide meemaakten.