Persoonlijke programma’s gericht op het veranderingsproces van vrouw naar moeder

“Dankzij de therapie kom ik stap voor stap dichter bij mezelf. Ik heb inzichten gekregen wat voor mij belangrijk is en wat mij niet meer dient. Alsof ik opnieuw mijn plek aan het uitvinden ben. Dat voelt bevrijdend, maar is ook confronterend. Om het oude los te laten en nieuwe stappen te zetten, kost tijd. Alsof ik altijd in dienst van de ander heb gestaan en nu op eigen benen ga staan. Nu ik minder gericht op de ander ben, komt er aandacht op mezelf. Om te voelen, grenzen te geven en stil te staan. Er is een nieuwe verbinding ontstaan tussen mijn hoofd en gevoelswereld. Dat is voor mij echt wennen, maar ik voel ook dat ik niet meer terug wil en ook niet kan. Dit traject heeft zeker een vervolg om steeds een diepere laag aan te boren en meer tot mijn eigen Ik te komen. Het voelt alsof ik een rups ben, die ontpopt tot een vlinder. ”

Review van een traject Kitty

“Toen ik helaas een miskraam kreeg, voelde ik direct dat het groter was. Dat het onderdeel was van een proces waar ik in zat. Ondanks het verdriet, de rouw, kon ik via de kaartenset een diepere laag aanboren. Kon ik voelen waar het over ging, wat het mij bracht. Het klinkt misschien makkelijk, maar ik heb echt de zinvolle betekenis van deze miskraam mogen voelen en ervaren. Neemt niet weg, dat het enorm verdrietig is. Maar het voelt alsof het zieltje en ik verbonden en verankerd zijn. Daar ben ik intens dankbaar voor. Met heel veel liefde, raad ik iedereen deze mooi kaartenset aan.”

Sophie (28 jaar)

“Nicky en Kitty gaven mij een proefexemplaar om uit te reiken naar vrouwen die een miskraam meemaken. Eerst lag de kaartenset in de praktijk ter inzage. Maar inmiddels geef ik de kaartenset met regelmaat door. Het is zo fijn dat vrouwen hierdoor steun en begrip ervaren. Om te weten dat ze mogen rouwen, dat ze er ruimte voor mogen innemen en dat het zieltje een plek bij ze mogen innemen. De kaartenset is een waardevolle ondersteuning voor vrouwen.”

Hanneke (48 jaar)