Veelgestelde vragen

Met welke vragen of klachten kan ik bij 'Moeder Worden" terecht?

Wanneer je zwanger wil worden, zwanger bent of net geboorte hebt gegeven aan een kindje, kun je geconfronteerd worden met de meest rauwe versie van jezelf. Deze ervaringen kunnen je wereld volledig op zijn kop zetten. Het idee dat je jezelf niet bent, wordt ook geregeld ervaren. Er komen krachten naar boven komen waarvan je niet wist dat je ze bezat. Daarnaast kun je sterker dan ooit, te maken krijgen met gevoelens van angst, pijn, schuld of schaamte. Kamp je met deze gevoelens en staan deze gevoelens de verbinding met jezelf en je kindje in de weg, dan kan je je machteloos voelen. Het kan dan heel helpend zijn om uit te reiken voor een gesprek, zodat je voelt dat je er niet alleen voor staat. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding van Kitty Lekkerkerker of Nicky Keijzer, dan kun vind je ons persoonlijke aanbod op de website.

Mocht je een online programma of fysiek product bij ons gekocht hebben en hier vragen over hebben of dit heeft iets in je losgemaakt, schroom dan niet om ons een mail te sturen via het contact formulier.

Krijg ik een deel van het persoonlijke programma vergoedt door de zorgverzekeraar?

Omdat wij beide geregistreerd staan als Analytisch Therapeut, kun bij de meeste zorgverzekeraars een deel van een consult vergoedt krijgen. Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over vergoeding.

Kan ik ook een losse sessie inplannen?

Voor ‘Moeder Worden’ werken wij op basis van persoonlijke programma’s met een duur van ongeveer twee maanden. Wij denken dat dit de minimale basis is, om een duurzame interne verandering door te maken rondom een bepaald thema. Wel is het mogelijk om in overleg een persoonlijk programma uit te bereiden met één of meer sessies.

Heb je een verwijzing nodig van de huisarts?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Je kan direct contact met me opnemen.

Moet een afgezegde afspraak of niet-nagekomen afspraak worden betaald?

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het dan bij voorkeur 24 uur van tevoren weten, dan kunnen wij nog iemand anders inplannen. Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% van het consult in rekening gebracht.