Onze missie

Moeder-Worden is een collectief van Jungiaans Therapeuten die jou begeleiden in de reis van vrouw naar moeder. Wij geloven dat het moederschap je als vrouw uitnodigt om in je oerkracht te stappen. Om een diepere verbinding te ervaren met jezelf en je (innerlijk) kind.

Dit proces start al vanaf de kinderwens of conceptie. Wij helpen je:

  • In het voorbereidende proces naar het moederschap toe
  • Herstellen in de periode na de bevalling
  • Met helen van onverwerkt trauma en gedissocieerde (niet eerder bewust geweest) delen in jezelf dat in het proces van moeder worden naar boven is gekomen
  • En de triggers en geraaktheid in relatie tot je kind.

De relatie met jouw (ongeboren) kind centraal. Je leert de relatie met je (ongeboren) kindje te versterken door meer zicht te krijgen op het eigen innerlijke kind. Zo ontstaat er ruimte om als vrouw (weer) kracht en autonomie te ervaren. Het resultaat? Moeder zijn vanuit afstemming, met rust en vormgegeven op jouw unieke manier.

Nicky Keijzer

Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de relatie tussen moeder en kind. Dankzij de dieptepsychologie heb ik ontdekt waarom dat het geval is én hoe deze fascinatie de route naar mijn huidige werk beïnvloed heeft.

Bijna 10 jaar geleden studeerde ik af als pedagoog. Ik werkte lang in de gesloten psychiatrische- en verslavingszorg voor jeugd en volwassenen en zag daar bijna dagelijks welk leed kan voortkomen uit de onveilige hechting tussen ouders en hun kinderen. Tijdens mijn opleiding als dieptepsycholoog aan het Jungiaans Instituut kreeg ik een vollediger beeld van de oorsprong van deze problematiek – en hoe deze doorwerkt in ouders zelf en in de verbinding met het kind. Mijn jarenlange ervaring met werken met de zielsprocessen van cliënten, begeleiden en behandelen van trauma met behulp van hypnose vormen de basis als therapeut.

Het moederschap als transformatieproces

Het moeder worden, dat al start vanaf het moment dat een  kinderwens zich aandient, zie ik als de ultieme kans om te groeien, om oude patronen te doorbreken en te worden wie je in essentie bent. Ik gun het andere vrouwen om te voelen dat zij alles in huis hebben om een krachtige en authentieke vrouw en moeder te zijn voor zichzelf en haar omgeving.

Hallo, leuk je te ontmoeten