Onze missie

Hoi mooie dappere vrouw!

Wij zijn Kitty & Nicky. Naast onder andere moeder, ondernemer en dochter, zijn we beiden Analytisch Therapeut (afgestudeerd aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen).

Wij bieden exclusieve, op maat gemaakte programma’s die begeleiding en ondersteuning geven bij het ingrijpende veranderingsproces van vrouw naar moeder. Wij geloven dat wanneer je bewust en krachtig aanwezig bent in het moederschap, je ervoor zorgt dat je als vrouw meer verbinding en autonomie ervaart. Jij geeft je leven vorm vanuit jouw beleving. Op de manier die bij je past.

De ontwikkelde programma’s zorgen voor bewustzijnsvergroting, persoonlijke groei en meer contact met jouw eigen kern. Onze programma’s zijn gebaseerd op verschillende theorieën uit de (diepte)psychologie, lichaamswerk, systemisch- en traumagericht werken en hypnose. Daarnaast laten wij ons inspireren door de pre- en perinatale psychologie.

Onze persoonlijke programma’s staan voor kwalitatief duurzame verandering van binnenuit. De begeleiding staat in dienst van de bewuste vrouw die ervoor kiest om op een diepere laag patronen te doorbreken en te veranderen van binnenuit.

Nicky Keijzer

Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de relatie tussen moeder en kind. Dankzij de dieptepsychologie heb ik ontdekt waarom dat het geval is én hoe deze fascinatie de route naar mijn huidige werk beïnvloed heeft.

Bijna 10 jaar geleden studeerde ik af als pedagoog. Ik werkte lang in de gesloten psychiatrische- en verslavingszorg voor jeugd en volwassenen en zag daar bijna dagelijks welk leed kan voortkomen uit de onveilige hechting tussen ouders en hun kinderen. Tijdens mijn opleiding als dieptepsycholoog aan het Jungiaans Instituut kreeg ik een vollediger beeld van de oorsprong van deze problematiek – en hoe deze doorwerkt in ouders zelf en in de verbinding met het kind. Mijn jarenlange ervaring met werken met de zielsprocessen van cliënten, begeleiden en behandelen van trauma met behulp van hypnose vormen de basis als therapeut.

Het moederschap als transformatieproces

Het moeder worden, dat al start vanaf het moment dat een  kinderwens zich aandient, zie ik als de ultieme kans om te groeien, om oude patronen te doorbreken en te worden wie je in essentie bent. Ik gun het andere vrouwen om te voelen dat zij alles in huis hebben om een krachtige en authentieke vrouw en moeder te zijn voor zichzelf en haar omgeving.

Hallo, leuk je te ontmoeten